čtvrtek 6. prosince 2018

Zprávy ze Spolku přátel ZŠHN

Vážení rodiče,

dle znění stanov vybírá i letos Spolek přátel ZŠ Horní Němčí z.s. členský příspěvek ve výši 100  Kč  na školní rok 2018/2019.  Tento členský příspěvek je dobrovolný, uhrazením členského příspěvku se stáváte členy Spolku přátel ZŠ Horní Němčí z.s. Všechny prostředky jsou určeny na podporu ZŠ Horní Němčí. Za tyto finanční prostředky je pořizováno vybavení, přispívá se na výlety. Formou podpory se tento příspěvek dětem mnohonásobně vrátí. Spolek přátel pomáhá rovněž organizovat v průběhu roku akce v ZŠ jako adventní dílničky a školní bál. Členský příspěvek vybírají třídní učitelé.

Prosíme Vás o uhrazení členského příspěvku do konce měsíce listopadu.
Stanovy a další informace o činnosti Spolku přátel najdete na stránkách školy (klikni).
Výsledek hospodaření Spolku za rok 2017 je ke stažení z uložto zde (klikni). Heslo: zshn.

Chtěli bychom Vás také srdečně pozvat na 6. Adventní dílničky, pořádané naší školou a Spolkem přátel ZŠ HN. Přijďte si do školy prožít společně s dětmi pohodové odpoledne v pátek 7. prosince 2018.

Součástí dílniček bude i aukce vánočních výrobků, jejíž výtěžek bude jako vždy věnován na podporu aktivit naší školy. Budeme velmi rádi, pokud se zapojí i Vaše rodina a přinesete do školy jakoukoliv vánoční dekoraci, předmět, ozdobu vlastní výroby. Vše bude vystaveno během dílniček a návštěvníci akce mohou nabízet částku, za kterou si ji jako nejúspěšnější dražitelé odnesou domů. Finále dražby potom proběhne přímo v samotném programu před tradičním vystoupením dětí v tělocvičně od 18:30 hodin.

Výrobky můžete přinášet do školy kdykoliv.
Tradičním bodem programu dílniček je i Valná hromada Spolku přátel ZŠ HN, která mimo jiné zvolí scházejícího člena do Rady SPZŠHN. Pokud má některý z rodičů zájem být aktivním členem rady, tak je určitě vítán. J Těšíme se na Vás a děkujeme za podporu.
Rada SPZŠ